Gratis verzending in heel de benelux
Gratis verzending in heel de benelux

Ruilen en retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en de verzendkosten van de retourzending. Mail ons even alvorens je een product retour stuurt om miscommunicatie te voorkomen.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Mocht je dit bedrag na 14 dagen nog niet hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je via deze link het retourformulier downloaden. 

Houd er rekening mee dat er op de smartwatch twee lagen aan screen protector kunnen zitten. Dus mocht je de watch hierdoor willen retourneren willen we je vragen dit nog even goed te bekijken!