Gratis verzending in heel de benelux
Gratis verzending in heel de benelux

Bestelling en levering

Bestelling en levering

Phone-case.nl is opgericht voor en door telefoons liefhebbers. Wij als liefhebbers vinden dat telefoons nogal gevoelig zijn voor schade, maar dat er te weinig leuke hoesjes zijn om je telefoon toch leuk te houden. Wij staan voor leuke, maar kwalitatief goede hoesjes.

Alle producten die voorradig zijn kunnen binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Producten die niet op voorraad zijn sturen we direct op vanuit de leverancier. Dit doen wij omdat wij een startend bedrijf zijn en zo willen voorkomen dat we teveel voorraad hebben. We proberen onze voorraad langzamerhand op te bouwen om zo in de toekomst snelle leveringen te kunnen garanderen.

De producten die niet voorradig zijn sturen we direct vanuit de leverancier naar jou toe. Zo kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

De producten die direct vanuit de leverancier verzonden worden brengen een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van deze producten bedraagt dan ook 12-18 dagen. Let op: voor België is dit 2-4 weken. 

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren :).